Echilibru in cura de slabire si detoxifiere



America,tarile dezvoltate si nu numai se lupta de mult timp cu o grava problema de sanatate  si anume obezitatea, supraponderabilitatea, si din pacate la varste tot mai mici avand drept  cauza mai multi factori  dintre care enumeram: lacomia pantecelui,lipsa postului,neinfranarea poluarea,stresul,mancarea de tip fastfood,lipsa sportului si a miscarii in general.
Ca in orice domeniu se gasesc destule metode de combatere a obezitatii,altele mai vechi iar altele cat mai moderne facute dupa indelungi cercetari stiintifice cum ar fi detoxifierea organismului, cura de slabire facute in mii de moduri si feluri. Daca dam cautare pe Google vom gasii atatea tipuri de diete,de cure de slabire,atatea suplimente alimentare incat ne punem firesc intrebarea: care este cea mai eficinta  si mai sanatoasa  metoda de slabit,cum sa alegem calea din care sa avem beneficii asupra sanatatii si sa nu ne facem rau? Iar majoritatea si ce ste mai grav este faptul ca metoda cea mai adoptata este cea “facuta dupa ureche”, adica ce am auzit de la vecina,de la o colega,de la ce mi-a recomandato cineva, etc.
Eu nu am aceasta problema ,cu greutate insa daca as fi in situatia data iata cum as proceda eu:
  • in primul rand as consulta un medic de specialitate pentru a afla daca se poate cauza;
  • dupa ce am aflat concluziile medicului de specialitate as urma tratamentul prescris;
  • la terminarea tratamentului mi-as face iarasi analizele ca sa vad evolutia dupa care in functie de de rezultat voi continua tratamentul daca analizele sunt bune ori daca sunt rele voi schimba tratamentulsi medicul
Acuma mai este si disputa intre tratamentul alopat si cel naturist,care este mai putin nociv si mai eficient si de ce nu si mai ieftin dupa aceasta criza interminabila. Tratamentul alopat este dat de medicul de specialitate pe o durata de timp,in cantitatile corespunzatoare si pentru boala in cauza,cu toate asta sunt multi care se trateaza, cum am spus mai sus dupa ureche, si fac mai rau decat bine.
Mai dificil este cu detoxifierea si cura de slabire caci daca sunt facute incorect,agresiv si fara documentare ne trezim cu boli mai grave decat aveam inainte.Ce se intampla daca nu facem corect cura de detoxifiere si de slabire? Iata raspunsul:
  • principalul dezavantaj este ca la sfarsitul perioadei de cura, kilogramele pierdute se castiga inapoi, uneori chiar si in plus datorita supunerii organismului la un regim foarte strict pentru a pierde multe kilograme intr-un timp foarte scurt;
  •  supunerea organismului in mod repetat la astfel de cure de slabire se slabeste, la sfarsitul curei apare ingrasarea si tot asa;
  • aparitia bulimiei si(sau) a anorexiei;
  •  dezechilibru in metabolism si senzatia de slabiciune;
  • crestere cu 70% a riscului de boli cardiace;
  •  diminuarea utilizarii oxigenului de catre organism, etc.
Acestea sunt doar unele efecte negative dupa incorecta folosire a curei de slabire si detoxifiere. Recomandarea mea este sa folositi doar produse testate si verificate cum ar fi cele de pe siteul www.zeopur.ro unde veti primi raspunsuri de la specialisti.

Un comentariu:

  1. Da, foarte bun acest articol,pentru ca am ceva timp de cand caut metode si diete pentru a slabi cat mai repede, si am urmat unele sfaturi obesrvand ca am scazut in greutate. Mai asteptam articole de acest gen.

    RăspundețiȘtergere

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Subscribe