Ferestre de mansarda Velux si Fakro

Cei care au o casa sau aceia care isi construiesc acuma pe timpul de criza o casa, stiu cat costa sa iti schimbi sau sa iti pui geamuri termopan. Este varianta de a-ti pune geamuri second hand aduse de pe afara insa multi iau plasa cu acele geamuri deoarece nu le asigura ceea ce isi doreau caldura,zgomot putin.
O varianta la cele spuse mai sus sunt ferestrele de mansarda de pe situl http://www.ferestredemansarda.net unde veti gasi o gama variata si de calitate a marcilor de top, Velux si Fakro.

Cele mai ieftine ferestre de mansarda pe care le comercializeaza sunt modelele VELUX GZL si FAKRO FTS-V . Aceste ferestre au preturi sensibil egale, pentru dimensiuni similare. Fereastra de mansarda este de fapt un geam termopan cu tamplarie de lemn , montata in planul acoperisului ( de cele mai multe ori ) .Care este pretul unei ferestre de mansarda ? Pretul ferestrei de mansarda difera in functie de modelul si dimensiunea aleasa .
Cele mai ieftine ferestre de mansarda pe care le comercializeaza  pleaca de la 220 euro/buc, in acest pret fiind inclusa si rama de etansare .Livrarea ferestrelor de mansarda in tara este valabila doar pentru produsele Fakro si se poate face in conditiile in care se achizitioneaza minim trei bucati . Motivul pentru care se livrareaza in tara doar produse Fakro il reprezinta faptul ca acest furnizor asigura transport cu flota proprie .
 O promotie demna de luat in seama cu ferestre Velux este urmatoarea:

Incepand cu 01.04.2013 va invitam sa beneficiati de noua promotie la ferestre de mansarda VELUX .
Astfel, achizitionand in perioada 01.04.2013 - 30.04.2013 ferestre de mansarda VELUX , beneficiati de MONTAJ STANDARD GRATUIT realizat cu montatori parteneri VELUX , angajati ai societatii noastre .
MONTAJUL STANDARD presupune instalarea ferestrei fara a realiza lucrari de dulgherie ( juguiri, modificarea golului ferestrei, etc. ) sau lucrari asupra invelitorii acoperisului ( decopertare invelitoare, montaj invelitoare, etc. ) . In cazul in care se impun asemenea operatiuni acestea se vor taxa separat conform preturilor de mai jos :
- indepartarea invelitorii tip tigla metalica si montajul acesteia dupa instalarea ferestrei de mansarda = 60 RON + TVA/Buc
- indepartarea invelitorii tip tigla clasica ( beton, ceramica, etc. ) si montajul acesteia dupa instalarea ferestrei de mansarda = 40 RON+TVA/Buc
- indepartarea invelitorii tip tabla plana si montajul acesteia dupa instalarea ferestrei de mansarda = 100 RON+TVA/Buc
- realizarea decupajului pentru fereastra = 25 RON/Buc
- realizarea juguirii = 35 RON/Buc
EXEMPLU DE CALCUL PENTRU MONTAJUL A DOUA FERESTRE VELUX 78X118 LA UN ACOPERIS MONTAT CU TIGLA METALICA SI DISTANTA INTRE CAPRIORI DE 70 CM :
60 RON x 2 + 25 RON x 2 + 35 RON x 2 = 240 RON+TVA
Ferestrele de mansarda VELUX achizitionate pe perioada acestei promotii pot fi instalate GRATUIT pana la data de 31.05.2013 .
Speram ca aceasta promotie sa va ajute in luarea celei mai bune decizii atunci cand doriti sa achizitionati si sa instalati o fereastra de mansarda VELUX .
Garantia unei ferestre de mansarda VELUX este de 10 ani iar garantia montajului este cuprinsa intre 2 si 5 ani , in functie de pachetul de materiale si servicii ales . Pentru mai multe detalii , va rugam sa accesati paginile site-ului nostru .

3 comentarii:

  1. si unde e MAREA PACALEALA, eu vad aici doar o reclama

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai asta-i pacaleala...e reclama!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. reclama.... eu stiu pe cineva care monteaza velux mult mai ieftin !!!

    RăspundețiȘtergere

Arhiva blog

Postări populare

Afisari de pagina pe luna trecuta

RANDOM

Subscribe